Şanlıurfa'da 'kötü koku' ihbarı ortaya çıkardı! Evden kamyonlar dolusu çöp çıktı…

Ceylanpınar’da, mahalle sakinlerinin kötü koku ve haşere şikayeti üzerine bir eve düzenlenen denetimde yaklaşık 8 ton çöp tahliye edildi.

Şanlıurfa'da 'kötü koku' ihbarı ortaya çıkardı! Evden kamyonlar dolusu çöp çıktı…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Haberlerimizi Google'da Takip Edin Gelişmelerden anında haberdar olun.
Google'da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde Selahaddin Eyyübi Mahallesi 64. Sokak’ta yer alan bir ikametten yayılan ağır kokulardan rahatsız olan mahalle sakinleri durumu yetkililere bildirdi.

 İhbar üzerine harekete geçen Ceylanpınar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, adreste yaptıkları incelemede evde yoğun miktarda atık biriktirildiğini, böceklenme oluştuğunu ve tablonun toplum sağlığını tehdit ettiğini belirledi.

EKİPLER MASKE VE ÖZEL KIYAFETLERLE MÜDAHALE ETTİ

Halk sağlığı ve çevre güvenliği açısından risk oluşturan durumun tespitiyle birlikte Belediyeye ati ekipleri bölgeye sevk edildi. Onlarca personel ve iş makinelerinin katıldığı geniş kapsamlı çalışmada; evde uzun süredir biriktirildiği anlaşılan eski eşyalar, plastik atıklar ve çürümüş yemek artıkları saatler süren uğraşın ardından kamyonlara yüklendi.

Evden çıkarılan toplam 8 ton çöp, çöp depolama alanına taşınırken; tahliye işleminin ardından dezenfekte ve ilaçlama çalışması gerçekleştirildi. 

 

Şanlıurfa'da 'kötü koku' ihbarı ortaya çıkardı! Evden kamyonlar dolusu çöp çıktı…
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.